40% korting op dagentree bij Thermae 2OOO

40% korting op dagentree bij Thermae 2OOO

Met uitzicht over het Limburgse Heuvellandschap dobberen in de thermale baden? Heerlijk! Het wellnesscentrum van Thermae 2OOO ligt op de top van de Cauberg en heeft het schoonste water van Nederland. U kunt genieten van binnen-en buitenbaden, sauna’s en stoombaden, whirlpools, schoonheidsbehandelingen en kuurpogramma’s. Plus-abonnees betalen nu slechts €19,50 i.p.v. €32,50 (p.p.) voor een dagentree.

Het thermale water van 32 graden is goed voor de spieren en gewrichten en heeft een extra ontspannende werking op het lichaam. Is één dag genieten te kort? Dan blijft u toch, ook met korting, een nachtje slapen? En kunt u de volgende dag weer! 

Inhoud kortingsactie (dagentree van €32,50 voor €19.50 p.p.):

  • Een hele dag toegang tot het wellnesscentrum met o.a. thermale binnen- en buitenbaden met water uit eigen bron, uitgebreide saunalandschap met uitzicht over de Limburgse heuvels en diverse whirlpools
  • Gratis deelname aan activiteiten uit het belevenissenprogramma zoals floating, opgietingen en ThermaeMotion
  • Gebruik van scrubzout en shampoo

Hoe kunt u gebruik maken van deze actie?

Klik op de volgende link en vul aan de linkerkant de volgende kortingscode in: Mp4G2. Op deze site wordt u ook uitgelegd hoe u gebruik kunt maken van de upgrade naar een hotelarrangement. Klik op ‘verzilver code’ om te reserveren. Vergeet niet om uw reserveringsbevestiging mee te nemen op de dag van bezoek!

Actievoorwaarden

Deze actie is boekbaar en bruikbaar t/m 30 april 2016 en kan niet ingewisseld worden voor contanten of in het hotel. Niet geldig i.c.m. andere acties.