Mijn Plus is hét platform speciaal voor Plus Magazine abonnees. Hier profiteert u van exclusieve aanbiedingen, lezersvoordelen en een bibliotheek met gratis specials voor nog meer leesplezier!

Om te profiteren van al deze voordelen vragen wij u zich éénmalig te registreren met uw abonneenummer, postcode, huisnummer en e-mailadres. Heeft u al een registratie bij Plus Magazine, bijvoorbeeld om het magazine digitaal te lezen via de app? Dan kunt u met dezelfde gegevens direct inloggen

Mijn Plus registratie

1: Ga naar https://plusonline.nl/mijnplus

2: Klik op ‘Registreren’ boven in de menubalk

3: Vul uw gegevens in

Bent u op zoek naar uw abonneenummer? Uw abonneenummer telt zeven cijfers.

  • Bij inschrijving in ons abonnementensysteem krijgt u een mail, met daarin de definitieve gegevens van uw abonnement; uw abonneenummer en de datum waarop u uw eerste nummer mag verwachten.
  • Plus Magazine wordt in een een verpakking verstuurd. Uw abonneenummer staat links bovenaan op de folie of boven uw naam.
  • Afhankelijk van de manier waarop u uw abonnement betaalt, kunt u uw abonneenummer ook terugvinden op overschrijvingsformulieren of andere betaaldocumenten.

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice!

Inloggen bij Mijn Plus

Heeft u zich geregistreerd voor Mijn Plus of heeft u al een account, bijvoorbeeld om Plus Magazine te lezen via de app? Dan kunt u inloggen! Alleen door in te loggen heeft u toegang tot de exclusieve aanbiedingen en lezersvoordelen van Mijn Plus.

1: Ga naar https://plusonline.nl/mijnplus

2: Klik op ‘Inloggen’ boven in de menubalk

3: Vul uw e-mailadres en wachtwoord in
Als u bent ingelogd verandert ‘inloggen’ in de menubalk naar ‘uitloggen’

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’ en voer uw e-mailadres in. U ontvangt dan een e-mail met instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice!

Ontdek de voordelen en profiteer van aanbiedingen en extra leesplezier!