HEMA
Uw cashback Tot 2,25% Koop nu

HEMA

Een leuk en makkelijk leven hoeft helemaal niet duur te zijn, vindt HEMA. Loop de winkels binnen en u ziet het meteen: nergens anders vind u die opvallende combinatie van alleen de beste artikelen voor het dagelijkse leven, met een eigen, bijzondere vormgeving, voor verrassend lage prijzen. Nergens anders komt u die eigenzinnige winkelinrichting tegen. Dat maakt HEMA uniek.

HEMA Cashback

HEMA

2,25% cashback

Algemene voorwaarden

  • HEMA korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW
  • HEMA verzekeringen, telefonie, gebak, foto en tickets zijn uitgesloten van commissie.
  • Indien u HEMA fotosoftware al op uw pc heeft staan, klik dan eerst op onze link alvorens een fotoboek aan te maken
  • In verband met de wet op de vaste boekenprijs (2005) is het ons helaas niet toegestaan om een korting toe te kennen bij de aanschaf van Nederlands- of Friestalige boeken. Op anderstalige boeken is deze wet niet van toepassing. Korting op boeken wordt dan ook niet geregistreerd.
  • Tenzij anders aangegeven, gelden tijdelijke kortingscodes niet op fotoservice, albumprintservice, instax camera’s, instax share, instax colorfilm, 3D printen, raambekleding op maat, (online) boeken, HEMA telecomproducten, ontwerp-het-zelfartikelen (inclusief fiets), fietsen vanaf 20 inch, de online gebakservice, cadeaukaarten, iTunes codes, HEMA film en muziek, tickets online, Staatsloten, actie bungalowweken, verzekeringen, notarisservice, lekker weg en e-cadeaus.