HEMA
Uw cashback Tot 2,4% Koop nu

HEMA

Eén van de bekendste warenhuizen van Nederland. HEMA heeft een uitgebreid aanbod aan producten en staat bekend om de goede kwaliteit voor een kleine prijs. HEMA biedt onder meer kleding, fotoproducten, elektronica, kantoorbenodigdheden, woonaccessoires en textiel, welke allen door HEMA zelf geproduceerd worden.

HEMA Cashback

HEMA

2,4% cashback

HEMA matras vanaf €279,-

ALEEN ONLINE. Maat Prijs 80x200 279,- 90x200 299,- 140x200 469,- 160x200 529,- 180x200 599,-

2,4% cashback

HEMARKT: tot wel 70% korting!

Nog 5 dagen geldig

2,4% cashback

Matrassen winactie!

Geldig tot en met 4 februari 2018

Hét matras voor iedereen vanaf 279.- win je aankoopbedrag terug.

2,4% cashback

Algemene voorwaarden

  • HEMA korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW
  • Er geldt geen korting op fotoafdrukken en fotocadeaus (exclusief agenda's en kalenders), HEMA verzekeringen, telefonie, zakelijk en de Lekker Weg Club, entreetickets, NS Dagkaarten en op gebak
  • Indien u HEMA fotosoftware al op uw pc heeft staan, klik dan eerst op onze link alvorens een fotoboek aan te maken
  • In verband met de wet op de vaste boekenprijs (2005) is het ons helaas niet toegestaan om een korting toe te kennen bij de aanschaf van Nederlands- of Friestalige boeken. Op anderstalige boeken is deze wet niet van toepassing. Korting op boeken wordt dan ook niet geregistreerd.
  • Tenzij anders aangegeven, gelden tijdelijke kortingscodes niet op fotoservice, albumprintservice, instax camera’s, instax share, instax colorfilm, 3D printen, raambekleding op maat, (online) boeken, HEMA telecomproducten, ontwerp-het-zelfartikelen (inclusief fiets), fietsen vanaf 20 inch, de online gebakservice, cadeaukaarten, iTunes codes, HEMA film en muziek, tickets online, Staatsloten, actie bungalowweken, verzekeringen, notarisservice, lekker weg en e-cadeaus.